FB Promo
Firma controlata de Gazprom, amendata de Consiliul Concurentei
Vizite: 925
30 septembrie 2015
Firma controlata de Gazprom, amendata de Consiliul Concurentei
Firma controlata de Gazprom, amendata de Consiliul Concurentei
Share |

Consiliul Concurenței a amendat o firmă controlată de rușii de la Gazprom. E vorba de distribuitorul de gaze Wirom care a fost sancționat cu 178.000 de euro după ce a convins firmele care se ocupau de branșarea clienților să ceară prețuri mai mari pentru lucrările efectuate, relateaza Digi24.

Pe lângă firma controlată de Gazprom, alte nouă companii care se ocupau de branșare au fost amendate. Patru dintre ele și-au recunoscut vina, așa că au primit o reducere a amenzii cu 20%. 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.