FB Promo
FMI a venit la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre evolutia economiei
Vizite: 549
27 mai 2019
FMI a venit la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre evolutia economiei
FMI a venit la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre evolutia economiei
Share |

“Astăzi, echipa FMI condusă de Jaewoo Lee a început o vizită de două săptămâni în București pentru a efectua analiza anuală asupra economiei românești, cunoscută sub denumirea de Consultare pe Articolul IV”, a declarat Alejandro Hajdenberg, reprezentantul FMI pentru România și Bulgaria, relateaza Hotnews

Echipa va discuta despre dezvoltarea economică și politici cu autoritățile române. Va avea întâlniri cu oficiali din Ministerul Finanțelor, Banca Națională a României și alte agenții guvernamentale, precum și cu reprezentanții sectorului privat și agențiilor neguvernamentale.

Misiunea se va încheia cu o declarație și ar urma să fie susținută o conferință de presă la finalul vizitei, pe 7 iunie.
 
România nu are în derulare un acord de finanțare cu FMI, însă instituția evaluează anual evoluția economiei românești, în baza consultărilor pe Articolul IV.
 
Practic, este vorba este examinarea situației financiare și economice la nivel național și formularea unor recomandări generale cu privire la politica monetară, financiară și economică, în vederea unei evoluții pozitive a economiei.

 

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.