FB Promo
Donald Trump l-a nominalizat pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate
Vizite: 712
28 august 2017
Donald Trump l-a nominalizat pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate
Donald Trump l-a nominalizat pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate
Share |

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominalize pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, relateaza HotNews.

Iancu este in prezent partener la casa de avocatura Irell & Manella LLP, unde este specializat in dosare privind proprietatea intelectuala in numeroase domenii, precum cel al dispozitivelor medicale, IT, telefonie, emisii TV, sisteme de jocuri sau periferice pentru computere. 

Unul dintre cele mai celebre cazuri ale sale a fost cel in care a reprezentat TiVo in procese privind tehnologia sa DVR.

Activitatea sa a permis intelegeri in afara instantei de peste 1,6 miliarde de dolari, incasate de TiVo de la companii precum AT&T, Verizon, Microsoft, Motorola sau Cisco.

Compania la care lucreaza Iancu l-a reprezentat la un moment pe Trump, impreuna cu Mark Burnett Productions si NBC Universal intr-un dosar privind drepturile de autor asupra show-ului de televiziune ￯Ucenicul", scrie The Hill.  

Iancu, nascut in Romania, a publicat lucrari si a tinut discursuri privind proprietatea intelectuala si a predat drept la universitatea UCLA.  

Casa Alba a notat ca, inainte de a deveni avocat, el a absolvit inginerie spatiala la UCLA si a lucrat ca inginer la Hughes Aircraft. In acea perioada, el a primit mai multe premii pentru inovatie. De altfel, avocatul de origine romana este inregistrat in continuare ca inginer in California.  

Daca va fi aprobat de Congres, Iancu va pune capat unei perioade lungi de confuzie privind conducerea Oficiului pentru Brevete.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.