FB Promo
Concedieri masive la Boeing
Vizite: 1010
1 aprilie 2016
Concedieri masive la Boeing
Concedieri masive la Boeing
Share |

Boeing se pregătește să renunțe, până în vară, la 4.000 de angajați ai celei mai importante divizii, cea producătoare de avioane comerciale. 1.600 vor părăsi compania printr-un program de plecări voluntare, iar restul sunt posturi vacante care nu vor mai fi ocupate, relateaza Digi24.

Compania americană spune că o să apeleze la disponibilizări colective doar dacă nu va avea de ales. Divizia de avioane comerciale generează două treimi din profitul întregului grup Boeing.

În ultimii patru ani, compania a reușit să livreze mai multe aparate de zbor decât Airbus, dar în ultimii trei ani a primit mai puține comenzi de la companiile aeriene decât rivalul european. Boeing se așteaptă așadar la o activitate ceva mai slabă în perioada următoare. Modificările din schema de personal vor afecta și conducerea.

Boeing renunță la o parte din echipa executivă în încercarea de a crea o companie care poate răspunde mai rapid la cerințele pieței. Jurnaliștii americani văd în această reorganizare amprenta actualului directorului general al Boeing care a apelat la reduceri de personal și de cheltuieli pe pe vremea când conducea diviza de apărare a gigantului aerospațial american.

Sursa: Digi24
Foto: digi24.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.