FB Promo
Cererea europeana pentru autoturisme noi va incetini in acest an
Vizite: 1065
5 februarie 2015
Cererea europeana pentru autoturisme noi va incetini in acest an
Cererea europeana pentru autoturisme noi va incetini in acest an
Share |

Piața europeană de autoturisme noi va avansa în acest cu 2%, la aproximativ 12,8 milioane de unități, însă ritmul creșterii va fi sensibil mai mic decât în anul anterior, când numărul de înmatriculări a urcat cu 5,7%, potrivit estimărilor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), relateaza Mediafax.

"Optimismul în privința recuperării pieței trebuie să fie unul temperat, în condițiile în care multe state se încă se confruntă cu incertitudini", a declarat Carlos Ghosn, președintele ACEA și directorul general al Renault.

Înmatriculările de autoturisme noi din Europa au crescut anul trecut la 12,55 milioane de unități, de la circa 11,88 milioane de unități în 2013, piața consemnând primul avans după șase ani de scăderi.

România a înregistrat a patra mare creștere a înmatriculărilor de autoturisme personale noi din UE, de 21,6%, iar Dacia a avut cel mai important avans dintre mărcile cu volum ridicat de vânzări, de 23,9%, la 359.141 de unități.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.