FB Promo
Avertisment pentru angajatii Dacia
Vizite: 1034
7 decembrie 2015
Avertisment pentru angajatii Dacia
Avertisment pentru angajatii Dacia
Share |

În pline negocieri pentru noi majorări salariale, conducerea Dacia le transmite celor 14 mii de angajați ai uzinei de la Mioveni că producția va scădea anul viitor și îi avertizează că fabrica din Maroc poate prelua din producția de la Mioveni. Mesajul șefilor de la Dacia vine și în contextul declanșării unui amplu program de automatizare la uzină. Planul conducerii este ca gradul de automatizare să ajungă de la 5% la 20% până în 2018, ceea ce va însemna, implicit, mai puțini angajați, relateaza Digi24.

Anul viitor, uzina Dacia de la Mioveni va produce cu 9% mai puține mașini decât anul acum.

Producția ar urma să fie ceva mai mică decât în 2015, care este un an-record”, a spus Nicolae Maure, președinte-director general la Dacia.

Problema Dacia pentru orice nou model este cât de ieftin îl poți scoate. Dacă încerci să îl vinzi la sub 6.000 de euro, de exemplu, este imposibil să te conformezi normelor de siguranță, iar dacă vorbim și de poluare, acum cu scandalul Volkswagen este și mai complicat”, atrage atenția Vlad Barză, specialist în piața auto.

Într-o informare adresată celor 14 de mii de angajați, cei de la Dacia vorbesc despre pierderea terenului pe 9 din primele 10 piețe. În Uniunea Europeană, cota de piața a Dacia este de 2,7% după primele 10 luni ale anului, în ușoară scădere față de anul trecut.

Sursa: Digi24
Foto: romania-insider.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.