FB Promo
10.000 de bugetari concediati pentru ca si-au falsificat studiile
Vizite: 827
2 mai 2017
10.000 de bugetari concediati pentru ca si-au falsificat studiile
10.000 de bugetari concediati pentru ca si-au falsificat studiile
Share |

În Tanzania, 10.000 de bugetari au fost concediați, după ce s-a dovedit că și-au falsificat studiile pentru a obține locurile de muncă. Unii dintre ei foloseau diplomele rudelor, iar alții nu figurau în nicio arhivă oficială. Cei găsiți vinovați de fraudă riscă și până la șapte ani de închisoare, relateaza Digi24.

„Ne-am chinuit că creăm locuri de muncă în timp ce era oameni angajați la stat pe diplome false", a declarat președintele Tanzaniei.

Guvernul a publicat un document cu numele celor 10.000 de bugetari cu studii false iar locuitorii sunt încurajați să-i arate cu degetul în public. De asemenea, ziarele au fost rugate să publice „lista rușinii".

Sursa: Digi24
Foto: Google Play
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.