FB Promo
Studentii au crescut profitul CFR
Vizite: 670
23 august 2017
 Studentii au crescut profitul CFR
Studentii au crescut profitul CFR
Share |

CFR a avut, vara aceasta, cu 5% mai mulți călători decât anul trecut. Profitul pe care îl poate raporta în urma acestei creșteri este, însă, unul artificial. La începutul anului, studenții au primit gratuitate la transportul cu trenul. Banii pentru biletele lor ajung în contul CFR Călători din bugetul de stat, relateaza Digi24.

Aproape 27 de milioane 500 de mii de pasageri au transportat trenurile CFR Călători în primele șase luni ale anului, cu circa 5% mai mulți decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Din aceștia, mai bine de două milioane au fost studenți, pentru care plătește statul.

Șefii CFR Călători spun că în următorii ani au nevoie 260 de trenuri electrice și automotoare și de 180 de vagoane. Investiția este estimată la peste un miliard 700 de milioane de euro. Bani trebuie și pentru repararea vechilor locomotive, care au probleme tot mai des.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.