FB Promo
Noi reguli pentru plata cu cardul in magazine
Vizite: 1157
6 martie 2017
 Noi reguli pentru plata cu cardul in magazine
Noi reguli pentru plata cu cardul in magazine
Share |

La două luni de la implementare, parlamentarii vor să schimbe din nou legea care obligă micile magazine să accepte plata cu cardul. Acei comercianți care au cifra de afaceri mai mică de 50 de mii de euro pe an ar putea să nu mai fie obligați să dețină POS-uri, relatează Digi24.

Legea prevedea că de la 1 ianuarie 2017, peste 60 de mii de magazine cu cifre de afaceri anuale între 10 mii și 50 de mii de euro să instaleze terminale și să accepte plata cu cardul.

Inițiativa legislativă prin care se dorește eliminarea obligației a fost depusă de parlamentarii aflați la putere și ar putea să ajungă lege, în câteva luni.

Sursa: Digi24
Foto: Zooz
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.