FB Promo
Legea darii in plata a fost trimisa la promulgare
Vizite: 1355
7 decembrie 2015
 Legea darii in plata a fost trimisa la promulgare
Legea darii in plata a fost trimisa la promulgare
Share |

Legea dării în plată a fost trimisă președintelui spre promulgare, după ce parlamentarii nu au depus nicio sesizare de neconstituționalitate în termenul stabilit. Președintele Klaus Iohannis are la dispoziție 20 de zile pentru promulgarea legii, dar în același timp o poate retrimite Parlamentului spre reexaminare sau o poate ataca la Curtea Constituțională, relateaza Digi24.

Bancherii au amenințat că vor reacționa dur în cazul în care actul normativ va intra în vigoare în forma adoptată de Parlament. "Dacă vom fi obligați să preluăm casele restanțierilor, în schimbul banilor pe care trebuia să-i încasăm, atunci vom cere avans mai mare la creditele ipotecare și nu vom mai finanța afacerile la început de drum și achiziția de terenuri agricole", spun bancherii.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.