FB Promo
NOUL COD RUTIER: Amenda maxima pentru soferi - 9.600 de lei, maxim doi ani suspendarea permisului. Ce alte sanctiuni mai sunt prevazute
Vizite: 1959
2 octombrie 2013
Share |
Noul Cod rutier prevede o amendă maximă de 16.000 de lei pentru administratorii de drumuri care nu își îndeplinesc atribuțiile, o amendă maximă pentru șoferi de 9.600 lei și o perioadă maximă de doi ani în cazul suspendării permisului de conducere, a anunțat miercuri ministrul de Interne, Radu Stroe.... citeste mai mult
Sursa: Mediafax
Spune-ti parerea
Lashune
09 Noiembrie 2013, 15:09
11 august 2013 la 22:06 - Astea sunt lerjee. Mie mi-a ieşit ieri un idiot een faţă, nu s-a asigurat deloc, vorbea la telefon. A doua fază e cu o tipă care a ieşit cu spatele de pe o străduţă, direct een drum, peste ambele sensuri.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.