FB Promo
Dacia Sandero și Dacia Duster, cele mai căutate modele Dacia în Europa
Vizite: 4261
9 iulie 2013
Dacia Sandero și Dacia Duster, cele mai căutate modele Dacia în Europa
Dacia Sandero și Dacia Duster, cele mai căutate modele Dacia în Europa
Share |
În primele cinci luni ale acestui an au fost înmatriculate în Europa 114.457 de mașini noi purtând marca Dacia. Dintre acestea 43.492 au fost Sandero și 39.237, Duster.

Marca Dacia este printre puținele care au înregistrat creșteri ale numărului de vehicule înmatriculate în Europa în perioada ianuarie – mai din acest an. Conform JATO Dynamics și ACEA (Asociația Constructorilor Europeni de Automobile), numărul de mașini Dacia intrate în circulație a crescut cu 18%. Doar Jaguar se poate lăuda cu o majorare mai mare: 21%. Și asta în timp ce piața totală de pe bătrânul continent a scăzut cu 7%. ... citeste mai mult
Sursa: Capital
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.