FB Promo
CANICULA dă peste cap CIRCULAȚIA TRENURILOR. VEZI ce RESTRICȚII de VITEZĂ sunt impuse în Timiș
Vizite: 3509
31 iulie 2013
CANICULA dă peste cap CIRCULAȚIA TRENURILOR. VEZI ce RESTRICȚII de VITEZĂ sunt impuse în Timiș
CANICULA dă peste cap CIRCULAȚIA TRENURILOR. VEZI ce RESTRICȚII de VITEZĂ sunt impuse în Timiș
Share |

 Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că luni, 29 iulie, din cauza temperaturilor ridicate care se înregistrează în aer și implicit la nivelul solului, au fost introduse limitări de viteză în circulația trenurilor pe mai multe secții de circulație de pe raza celor 8 regionale de cale ferată: București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați, Constanța.

Compania menționează că, începând cu ora 12.00, din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în șină, pe anumite secții de cale ferată, viteza de circulație a trenurilor de marfă și de călători s-a redus cu 50-70 km/h față de viteza normală. Această măsură este necesară în perioadele caniculare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiții de siguranță.

Prin aplicarea acestei măsuri obligatorii în perioadele caniculare se vor înregistra întârzieri la destinație, în medie, de 15-20 de minute/tren, funcție de traseul trenului din graficul de circulație. Întârzieri mai mari, de până la 50-60 de minute/tren, se vor înregistra la trenurile de lung parcurs care tranzitează mai multe județe afectate de temperaturile ridicate.

 

Sursa: renasterea.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.