FB Promo
Atentie soferi! Din 8 august va intra in vigoare noul Regulament de aplicare a Codului Rutier
Vizite: 2222
25 iulie 2013
Atentie soferi! Din 8 august va intra in vigoare noul Regulament de aplicare a Codului Rutier
Atentie soferi! Din 8 august va intra in vigoare noul Regulament de aplicare a Codului Rutier
Share |

 Din data de 8 august va intra în vigoare noul Regulament de aplicare a Codului Rutier. Hotararea Guvernului nr. 480/2013 a fost publicată ieri în Monitorul Oficial și va intra în vigoare în 15 zile de la data publicării.


Noul regulament de aplicare a Codului Rutier prevede, printre altele, că este interzis transportul persoanelor în stare de ebrietate pe autovehicule din categoriile AM, A1, A2 si A (mopede și motociclete de orice fel). 

De asemenea, aceste vehicule vor avea interzis să traverseze pe trecerile de pietoni.

 

În ceea ce privește obținerea permisului de conducere, dispozițiile ce vor intra în vigoare prevăd ca  școala de șoferi pentru sustinerea examenului de permisului de conducere să fie  valabiă un an de la data absolvirii.

Foto: kanal d
Spune-ti parerea
Rebaz
09 Noiembrie 2013, 20:17
atitea zizanii imprjeur la masina aceasta...va zic care a fost faza: imi aduc copilul de 4 luni la spital, dupa ce medicul de familie imi spune ca e in stare grava si e obligator internarea.ca sa nu chem ambulanta, vin cu masina, fiindca eram in imprjeurime, solicit de la paznic intrarea pe teritoriul spitalului, intru pe 5 minute pentru a aduce copilul, concomitent descarc geanta si cele necesare pentru copil, si na-tio buna: sint cel mai mare nesimit! mai mult ca atit n-am parcat la urgenta unde vin ambulantele, alaturi. dar stiti vorba cea "din tintar-fac armasar"eu cred ca fiecare parinte unde nu ar lucra si ce post n-ar ocupa, el ar face acelasi lucru, ar avea grija de sanatatea copilului sau. dar lui galbur ce sa-i spun, "pasarea pe limba ei piere", mare reportaj ai mai facut, imbli cu paiele in cap!
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.