FB Promo
Amenzile pentru soferi cresc incepand cu 01 iulie 2013
Vizite: 1910
1 iulie 2013
Amenzile pentru soferi cresc incepand cu 01 iulie 2013
Amenzile pentru soferi cresc incepand cu 01 iulie 2013
Share |

Amenzile pentru contravențiile rutiere cresc de la 1 iulie, după ce salariul minim brut pe economie s-a majorat de la 750 la 800 de lei, ceea ce a făcut ca punctul de amendă pentru șoferi să crească de la 75 la 80 de lei.

 Contravențiile pentru încălcarea regulilor de circulație sunt încadrate în clase de sancțiuni, cărora le corespunde un număr de puncte-amendă, în funcție de gravitatea faptelor și de pericolul social pe care acestea îl prezintă.

Astfel, pentru clasa I sunt date două sau trei puncte-amendă, pentru clasa a II-a - patru sau cinci puncte-amendă, pentru clasa a III-a - de la șase la opt puncte-amendă, pentru clasa a IV-a - de la nouă la 20 de puncte-amendă și pentru clasa a V-a - de la 21 la 100 de puncte-amendă. Contravențiile prevăzute la clasa a V-a de sancțiuni se aplică persoanelor juridice.

 

Sursa: Mediafax
Spune-ti parerea
Spark
09 Noiembrie 2013, 22:30
Acolo se iese greu. Uneori, la mica intelegere. Trebuia sa o arteseze pe aia, ce sa-i faca ? Sunt multi nepriceputi in trafic, iar un incident de felul asta e ceva minor. Femeile la volan oricum sunt o specie aparte, iar eu prefer sa ma amuz decat sa ma enervez, la faze de-astea. O lasi sa treaca si iti vezi de drum, nu e sfarsitul lumii ca a ocupat 30 de secunde o banda destinata altora. Parerea mea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.