FB Promo
Text mai permisiv al legii antifumat. Ministrul Sanatatii reactioneaza
Vizite: 1307
27 septembrie 2016
Text mai permisiv al legii antifumat. Ministrul Sanatatii reactioneaza
Text mai permisiv al legii antifumat. Ministrul Sanatatii reactioneaza
Share |

Românii, nici măcar cei dependenți de țigări, nu își doresc modificarea actualei legi antifumat. Așa că nici deputații nu au de ce să voteze modificarea. Este mesajul transmis răspicat astăzi de ministrul Sănătății, îngrijorat că senatorii deja au votat un text mai permisiv. Argumentele ministrului țin de cifre clare: jumătate dintre adolescenți au fumat cel puțin o dată, iar medicii au în grijă in jur de două milioane de pacienți cu boli grave, care sunt și fumători, relateaza Digi24.

Proiectul legii antifumat ce conține amendamente care elimină o parte din restricții a ajuns la Camera Deputaților, unde riscă să fie votat în varianta mai permisivă. Ministrul Sănătății face acum un apel.

Tot ministrul afirmă că românii nu cer modificarea actualei forme a legii care trimite fumătorii în spații deschise și departe de copii. Iar un sondaj recent arată că 60 % dintre fumătorii adulți nu vor ca regulile să fie îmblânzite. Poate și pentru că au înțeles mesajele medicilor.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.