FB Promo
Salariatii vor sta acasa pe 20 iunie, in a doua zi de Rusalii
Vizite: 1297
14 iunie 2016
Salariatii vor sta acasa pe 20 iunie, in a doua zi de Rusalii
Salariatii vor sta acasa pe 20 iunie, in a doua zi de Rusalii
Share |

Prima și a doua zi de Rusalii, care în acest an pică pe 19 și 20 iunie, sunt sărbători legale nelucrătoare, astfel că salariații cu program normal se vor bucura de un weekend prelungit, relateaza Digi24.

Salariații vor sta acasă pe 20 iunie, în a doua zi de Rusalii

Prima și a doua zi de Rusalii, care în acest an pică pe 19 și 20 iunie, sunt sărbători legale nelucrătoare, astfel că salariații cu program normal se vor bucura de un weekend prelungit.

În prezent, prima și a doua zi de Rusalii se numără printre liberele legale incluse în Codul muncii - singurul act normativ în vigoare ce prevede în ce zile de sărbătoare legală nu se lucrează, reamintelte avocatnet.ro.

Sursa: Digi24
Foto: www.cancan.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.