FB Promo
REGELE MIHAI ESTE GRAV BOLNAV SI SE RETRAGE DIN VIATA PUBLICA
Vizite: 1164
3 martie 2016
REGELE MIHAI ESTE GRAV BOLNAV SI SE RETRAGE DIN VIATA PUBLICA
REGELE MIHAI ESTE GRAV BOLNAV SI SE RETRAGE DIN VIATA PUBLICA
Share |

REGELE MIHAI SE RETRAGE DIN VIAȚA PUBLICĂ. Majestatea Sa a fost diagnosticat cu leucemie cronică și carcinom epidermoid metastazant și a suferit o intervenție chirurgicală, potrivit Consiliului Regal. Regele Mihai I a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate activitățile publice, relateaza Digi24.

Regele a fost supus unei intervenții chirurgicale. Vorbim de un diagnostic destul de sever: leucemie cronică și carcinom metastazant, ceea ce se traduce prin cancer cu metastaze.

Veștile vin din Elveția, acolo unde în urmă cu puțin timp s-a întrunit Consiliul Regal. Potrivit reprezentanților Consiliului Regale, majestatea sa a suferit o intervenție chirurgicală și va avea nevoie de un tratament complex.

Regele Mihai a desemnat-o pe Principesa Margareta să îl reprezinte în toate activitățile publice.

Sursa: Digi24
Foto: www.cunoastelumea.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.