FB Promo
Oua cu Salmonella, retrase de pe piata
Vizite: 1194
6 decembrie 2016
Oua cu Salmonella, retrase de pe piata
Oua cu Salmonella, retrase de pe piata
Share |

Aproape un milion și jumătate de ouă au fost confiscate de ANSVSA. Mai bine de o treime dintre ele proveneau de la o fermă din străinătate și erau infestate cu Salmonella, relateaza DIgi24.

Celelalte fie nu aveau acte de proveniență care să ateste valabilitatea, fie erau păstrate în condiții improprii.

Ouăle au fost confiscate și vor fi distruse.

Inspectorii sanitar-veterinari au dat 20 de sancțiuni contravenționale, care însumează 28.400 de lei. Activitatea unei ferme din județul Călărași a fost suspendată temporar.

Sursa: Digi24
Foto: Glasul Hunedoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.