FB Promo
Magarul, capcana din testul-grila pentru directori
Vizite: 1299
18 octombrie 2016
Magarul, capcana din testul-grila pentru directori
Magarul, capcana din testul-grila pentru directori
Share |

O problemă de logică i-a pus în dificultate pe candidați în cadrul concursului pentru ocuparea posturilor de directori de școli. Mai exact o întrebare despre un măgar. Aproape 20 la sută dintre candidați au picat testul-grilă, relateaza Digi24.

Măgarul întotdeauna are ...? A) grajd B) potcoave C) harnașament D) copite E) coamă ?

Aceasta este una dintre întrebările care au născut controverse în rândul celor peste 8.000 de profesori care au participat miercuri la proba scrisă pentru posturile de directori în școli.

Rezultatele arată că 20 la sută dintre profesori au picat testul grilă. Cei mai mulți respinși sunt din județul Vrancea, unde promovabilitatea a fost de doar 37%. Procentaj care, în opinia unui expert în resurse umane, explică multe.

Candidații rămași în cursă mai au de trecut două probe: interviul și evaluarea CV-ului, programate în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie.

Sursa: Digi24
Foto: Gazeta de Sud
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.