FB Promo
Legea pentru detinutii - "scriitori" a trecut tacit in Senat
Vizite: 1325
25 octombrie 2016
Legea pentru detinutii -
Legea pentru detinutii - "scriitori" a trecut tacit in Senat
Share |

Senatorii au vrut să-i ajute pe deținuții care scriu cărți, să iasă mai repede din închisoare, însă le-a ieșit doar pe jumătate, relateaza Digi24.

N-au putut vota o lege în acest sens, pentru că nu au venit suficient de mulți la muncă. Totuși, inițiativa nu a fost respinsă, ci a trecut tacit, ea urmând să primească votul final, în Camera Deputaților.

Proiectul prevede o reducere, cu 20 de zile, pentru fiecare lucrare scrisă în arest.

Până ce Parlamentul va lua o decizie rămâne în vigoare ordonanța de urgență a Guvernului, care prevede o reducere a pedepsei cu 20 de zile, indiferent de numărul de cărți scrise.

Sursa: Digi24
Foto: Cuget Liber
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.