FB Promo
Klaus Iohannis pierde fani pe Facebook
Vizite: 1158
19 februarie 2016
Klaus Iohannis pierde fani pe Facebook
Klaus Iohannis pierde fani pe Facebook
Share |

Președintele Klaus Iohannis își pierde susținătorii de pe Facebook. În mai puțin de 48 de ore au dispărut aproape 30 de mii de aprecieri de pe pagina sa de socializare. E o forma de protest față de declarațiile făcute ieri de președinte în disputa ANAF-Antena Group, când Klaus Iohannis a calificat o sentință judecătorească definitivă drept... banal motiv administrativ, relateaza Digi24.

Klaus Iohannis are cu aproape 30.000 mai puține „like”-uri până la această oră. Mai exact, președintele a ajuns la 1.703.625 de fani.Paradoxal, în ciuda „hemoragiei” serioase de like-uri, președintele a și câștigat, totuși, în ultimele ore, alți câțiva mii de fani.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.