FB Promo
Camera Deputatilor, data in judecata de un cetatean caruia nu i-au fost oferite in termen datele solicitate
Vizite: 1183
31 martie 2015
Camera Deputatilor, data in judecata de un cetatean caruia nu i-au fost oferite in termen datele solicitate
Camera Deputatilor, data in judecata de un cetatean caruia nu i-au fost oferite in termen datele solicitate
Share |

Camera Deputaților a fost dată în judecată de Ioana Nadolu, pe motiv că nu a primit, în termen legal, date solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adăscăliței, alături de care este asociată la societăți comerciale, Camera urmând să facă întâmpinare, relateaza Digi24.

Secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, a precizat, luni, după ședința conducerii Camerei, că Biroul Permanent a primit o scrisoare de la Comisia juridică în legătură cu această acțiune, iar secretarul general al Camerei urmează să facă întâmpinarea față de această acțiune, notează Mediafax.

În acțiunea îndreptată împotriva Camerei Deputaților se arată că, în data de 18 iulie 2014, Ioana Nadolu a sesizat Camera Deputaților, Comisia juridică, în legătură cu „faptele de administrare ale unor societăți comerciale, fapte întreprinse de către Adăscăliței Constantin, care se încadrează în situațiile de incompatibilitate prevăzute de lege”. Aceasta a precizat că are, alături de Constantin Adăscăliței, calitatea de asociat în cadrul unor societăți comerciale cu sediul în Iași și această situație l-ar face incompatibil cu exercitarea calității de deputat.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.