FB Promo
Vaslui: Peste 70% dintre copii nevaccinati contra rujeolei
Vizite: 1342
27 septembrie 2016
 Vaslui: Peste 70% dintre copii nevaccinati contra rujeolei
Vaslui: Peste 70% dintre copii nevaccinati contra rujeolei
Share |

Peste 70 la sută dintre cei 4.157 de copii din județul Vaslui programați pentru vaccinare împotriva rujeolei nu au fost duși de către părinți la medicii de familie. Majoritatea celor neimunizați sunt restanțieri din lunile anterioare, în condițiile în care vaccinarea se face în trei etape, respectiv la unu, trei și șapte ani, scrie News.ro si Digi24.

Majoritatea părinților din județul Vaslui care au copii cu vârsta sub șapte ani nu i-au vaccinat pe micuți împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei.

Doar aproximativ 30 la sută dintre copii au fost imunizați împotriva celor trei boli, în ultima lună, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.

Din cei 4.157 de copii programați pentru august în vederea administrării vaccinului ROR au fost vaccinați 1.222, în timp ce alți 465 de copii au primit contraindicații temporare de administrare a serului.

Sursa: Digi24
Foto: www.bihon.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.