FB Promo
Atacurile informatice asupra Yahoo au afectat apoximativ 500 de milioane de utilizatori
Vizite: 2580
23 septembrie 2016
Atacurile informatice asupra Yahoo au afectat apoximativ 500 de milioane de utilizatori
Atacurile informatice asupra Yahoo au afectat apoximativ 500 de milioane de utilizatori
Share |

Site-ul Tech Recode raporteaza ca Yahoo va dezvalui saptamana aceasta o incalcare a datelor care a compromis cateva sute de milioane de utilizatori. Rapoartele anterioare estimeaza ca datele a aproximativ 200 de milioane de utilizatori au fost furate, potrivit Daily Mail, relateaza HotNews.

Yahoo Inc a confirmat faptul ca o incalcare a datelor personale a compromis cateva sute de milioane de utilizatori.

Un raport initial realizat de site-ul de tehnologie de stiri Recode arata ca aproximativ 200 de milioane de conturi urmau sa fie afectate, dar compania a confirmat ca este vorba despre un numar de cel putin doua ori mai mare.

Nu a fost clar modul in care o astfel de dezvaluire ar putea afecta planul Yahoo de a vinde serviciul sau de e-mail si alte proprietati de baza de internet Verizon Communications Inc pentru 4,8 miliarde.

Sursa: HotNews
Foto: www.yahoo.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.