FB Promo
Semifinalele FedCup: Romania - Franta, Belarus - Australia in 20-21 aprilie
Vizite: 2273
11 februarie 2019
Semifinalele FedCup: Romania - Franta, Belarus - Australia in 20-21 aprilie
Semifinalele FedCup: Romania - Franta, Belarus - Australia in 20-21 aprilie
Share |

România a obținut calificarea în semifinalele FedCup pentru prima dată în noul format al competiției, valabil din 1995. Această performanță înseamnă pentru jucătoarele române și faptul că și-au asigurat prezența în sferturile de finală ale ediției din 2020, scrie News.ro.

Va fi pentru prima dată când România nu va fi nevoită să dispute un baraj pentru menținerea în Grupa Mondială. În funcție de rezultatele următoare, tricolorele ar putea fi cap de serie la tragerea sferturilor de finală, pentru ediția următoare.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obținând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep și coechipierele ei vor da piept cu Franța. Potrivit site-ului oficial al FedCup, România va evolua în deplasare, la 20 și 21 aprilie.

Australia a învins, la Asheville, cu scorul de 3-2, reprezentativa SUA și s-a calificat în semifinalele FedCup. Ashleigh Barty a fost vedeta oaspetelor, cu două victorii la simplu și cu cea de la dublu.

Semifinalele FedCup: România - Franța, Belarus - Australia.
Meciurile se vor disputa în 20 și 21 aprilie

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.