FB Promo
Ripensia Timisoara si-a prezentat noul presedinte, Dumitru Mihu, dar si principalele obiective
Vizite: 957
6 octombrie 2018
Ripensia Timisoara si-a prezentat noul presedinte, Dumitru Mihu, dar si principalele obiective
Ripensia Timisoara si-a prezentat noul presedinte, Dumitru Mihu, dar si principalele obiective
Share |

Ripensia l-a prezentat pe noul președinte ales al clubului, Dumitru Mihu. Acesta, alături de cei doi vicepreședinți, membri ai Consiliului Director, Radu Ienovan și Erol Baeram, a expus strategia pe care clubul nostru și-a propus să o urmeze, dar și schimbările ce vor avea loc odată cu modificarea statului.

 

„Noi aveam o asociație care funcționa, care a ajuns în liga a II-a. Dar a trebuit să găsim o soluție pentru a crea premisele necesare ca oamenii de afaceri să se poată apropia de acest proiect. Atunci am gândit un proiect cu două componente, o parte asociativă ce va funcționa în paralel cu o societate pe acțiuni. Aceasta din urmă va avea ca principală menire crearea unei infrastructuri, ce ulterior să fie pusă la dispoziția asociției, căci pe această asociație se va desfășura și în continuare activitatea sportivă. Pe scurt, SA-ul va crea o Academie de Fotbal”, a explicat președintele Ripensiei, Dumitru Mihu, felul în care va funcționa clubul de aici înainte. Așadar, pe lângă vechea asociație, se va înființa o societate pe acțiuni, a cărui scop principal este acela de a asigura buna funcționalitate a părții sportive.

Pe lângă subiectul schimbărilor de natură juridică ce urmează să se producă, un alt subiect abordat a fost acela al antrenorului. Același Dumitru Mihu a precizat legat de această temă: „Căutăm și sperăm să aducem un nou antrenor în curând. Dar suntem hotărâți să căutăm mai adânc și să-l alegem pe acela de care chiar avem nevoie. Trebuie să fie omul potrivit”!

Sursa: Ripensia Timisoara
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.