FB Promo
Novak Djokovic are Covid-19 | Asta dupa ce a declarat ca se opune vaccinarii
Vizite: 1526
28 iunie 2020
Novak Djokovic are Covid-19 | Asta dupa ce a declarat ca se opune vaccinarii
Novak Djokovic are Covid-19 | Asta dupa ce a declarat ca se opune vaccinarii
Share |

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunțat marți că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Djokovic este a șasea persoană infectată cu Covid-19 dintre participanții la Adria Tour, eveniment organizat de tenismanul sârb, care a programat în weekendul trecut etapa a doua, la Zadar (Croația). Djokovic a plecat rapid de la Zadar la Belgrad, unde a fost testat în cursul dimineții de luni.

Într-un comunicat difuzat de presa locală, Djokovic a indicat că atât el, cât și soția sa au fost infectați, în timp ce în cazul copiilor rezultatele testelor au fost negative, scrie Reuters.

"Când am ajuns la Belgrad, am mers să fim testați", a declarat jucătorul de 33 de ani, care a precizat că nu manifestă niciun simptom. "Rezultatul meu este pozitiv, la fel al Jelenei (soția sa - n. r.), în timp ce rezultatele copiilor noștri sunt negative. Regret profund fiecare caz individual de infectare", a spus Djokovic. El speră că "numărul celor contaminați nu va crește".

"Voi rămâne în autoizolare următoarele 14 zile și voi repeta testul peste cinci zile", a adăugat el.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.