FB Promo
Gimnasta Katelyn Ohashi notata cu 10 perfect de doua ori in ultimele doua luni
Vizite: 1396
31 martie 2019
Gimnasta Katelyn Ohashi notata cu 10 perfect de doua ori in ultimele doua luni
Gimnasta Katelyn Ohashi notata cu 10 perfect de doua ori in ultimele doua luni
Share |

Katelyn Ohashi, gimnasta în vârstă de 21 ani devenită star peste noapte, a prezentat noul său exercițiu la sol în weekend-ul trecut, cu ocazia unei competiții inter-universitare care a avut loc în Ohio. Cu această ocazie a reușit încă o dată un exercițiu de „10 perfect”, după rutina care a impresionat o lume în luna ianuarie, Digi 24.

Chiar dacă precedenta sa coregrafie, pe muzica lui Michael Jackson, i-a permis să obțină două note de zece și să facă senzație pe internet, unde a atras peste 35 milioane de vizualizări, tânăra sportivă a decis totuși renunțe la melodiile regelui pop după difuzarea documentarului respectiv.

„Scopul exercițiului meu este acela de a transmite bucurie. După documentar, nu toată lumea a avut acest sentiment și nu putem discredita sentimentele unei persoane”, a explicat Ohashi într-un interviu acordat ESPN, scrie Agerpres.

Noul „playlist” al gimnastei americane este sută la sută feminin și include melodii ale unor soliste celebre, precum Beyonce, Tina Turner sau Janet Jackson (sora lui Michael Jackson).

În luna ianurie a acestui an, clipul cu primul exercițiu la sol notat cu 10 al lui Katelyn Ohashi a devenit viral, fiind vizionat de peste 60 de milioane de ori.

„Scopul exercițiului meu este acela de a transmite bucurie. După documentar, nu toată lumea a avut acest sentiment și nu putem discredita sentimentele unei persoane”, a explicat Ohashi într-un interviu acordat ESPN, scrie Agerpres. Noul „playlist” al gimnastei americane este sută la sută feminin și include melodii ale unor soliste celebre, precum Beyonce, Tina Turner sau Janet Jackson (sora lui Michael Jackson). În luna ianurie a acestui an, clipul cu primul exercițiu la sol notat cu 10 al lui Katelyn Ohashi a devenit viral, fiind vizionat de peste 60 de milioane de ori.


Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, pentru performanța sa de la Jocurile Olimpice din Montreal, în 1976.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.