FB Promo
Fed Cup | Romania 2-1 Cehia | Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4
Vizite: 1914
10 februarie 2019
Fed Cup | Romania 2-1 Cehia | Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4
Fed Cup | Romania 2-1 Cehia | Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4
Share |

Simona Halep a adus al doilea punct al României în confruntarea cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona a învins-o pe Karolina Pliskova după un meci maraton, de două ore și 37 de minute, scor 6-4, 5-7, 6-4. România se poate impune după meciul următor, când Mihaela Buzărnescu o va întâlni, cel mai probabil, pe Katerina Siniakova (învinsă sâmbătă de Halep), relateaza HotNews.

Primele declarații ale Simonei:
 

"Mai puteam, mai aveam destulă energie, brațul mi-a obosit un pic pentru că nu e ușor pe acest teren, dar m-am simțit foarte bine și am luptat până la capăt, pentru că mi-am dorit foarte mult să câștig. Nu e ușor să fiu ofensivă cu Karolina, pentru că joacă destul de drept, destul de jos, e foarte greu să intru în minge și să dau și eu tare. Am încercat să mă apăr foarte bine, am încercat să deschid terenul și atunci când am avut ocazia am intrat cât de cât în teren și să fiu mai agresivă. Nu știu dacă sunt un complex pentru ea, dar mereu avem meciuri grele și mă bucur că de data aceasta am câștigat eu în FedCup, ea m-a bătut acasă, eu am bătut-o acasă la ea, e egalitate. Meciurile din Top 5 sunt ca o finală de Grand Slam, mă bucur că am putut să fac față, că am jucat destul de bine și că am reușit să câștig.

 

Nu intru la dublu, noi avem o echipă foarte puternică de dublu, dar eu am încredere că Mihaela poate face un meci bun și să câștigăm din simplu", a declarat Halep, la microfonul Telekom Sport.


Franța a învins-o pe Belgia, scor 3-0, și se va confrunta în semifinale cu învingătoarea confruntării dintre România și Franța.

România vs Cehia 2-1

Întâlniri directe Halep vs Pliskova:

 

2015, Dubai (hard): 6-4, 7-6(4) pentru Halep
2015, Indian Wells (hard): 6-4, 6-4 pentru Halep
2016, Sydney (hard): 6-4, 7-5 pentru Halep
2016, FedCup (hard): (4)6-7, 6-4, 6-2 pentru Pliskova
2016, Montreal (hard): 6-3, 6-3 pentru Halep
2017, Roland Garros (zgură): 6-4, 3-6, 6-3 pentru Halep
2018, Australian Open (hard): 6-3, 6-2 pentru Halep
2018, Madrid (zgură): 6-4, 6-3 pentru Pliskova

 

Palmaresul celor două în FedCup:

Simona Halep: 17 victorii - 5 înfrângeri
Karolina Pliskova: 11 victorii - 4 înfrângeri
Rezultatele înregistrate sâmbătă:

 

Karolina Pliskova vs Mihaela Buzărnescu 6-1, 6-4
Katerina Siniakova vs Simona Halep 4-6, 0-6

 

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.