FB Promo
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera, dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Vizite: 2206
4 martie 2019
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera,  dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera, dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Share |

Elvețianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns, sâmbt, dup ce a câștigat a 8-a finala a turneului de la Dubai, la trofeul cu nr. 100 din carier. A fost o final între dou generaii. Adversarul su a fost grecul Stefanos Tsisipas, nr. 11 ATP, cel care îl eliminase la Australian Open, relateaza Digi 24.

Meciul a fost câștigat de Roger Federer în dou seturi, cu 6-4, 6-4, în o or și 11 minute.

Elvețianul a ajuns în finala turneului din Emirate dup o victorie în dou seturi, 6-2, 6-2 în fața lui Boran Coric dup doar 67 de minute. În ceea ce îl privește pe tânrul Stefanos Tsitsipas, o revelație în tenisul masculin, grecul a trecut în semifinale în trei seturi de Gael Monfils, dup un meci electrizant. De luni, dup al noulea succes la rând, Tsitsipas va intra în premier în top 10 ATP, fiind primul tenismen elen care reușește aceast performanț. Are 20 de ani.  

Roger Federer scrie acum o nou pagin de istorie. Devine al doilea juctor, în era Open, care ajunge la o sut de turnee câtigate. Doar Jimmy Connors se afl în faa lui, cu 109.

„Nu am crezut c va fi posibil s am 99 de titluri. Acum, m îndrept spre sut, e un numr extraordinar, sun fabulos, încerc s îmi gsesc motivaie de oriunde”, a declarat Federer înainte de finala de la Dubai.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.