FB Promo
COVID-19 | Larisa Iordache, trimisa in strada
Vizite: 1371
11 aprilie 2020
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Foto: Larisa Iordache
Share |

CORONAVIRUS. Gimnasta Larisa Iordache (23 de ani) e pusă într-o postură deloc familiară: în contextul lipsei de personal din Poliția Română, sportiva legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea MAI, a fost însărcinată să îmbrace costumul de polițist și să iasă pe stradă, relatează gsp.ro

Larisa Iordache a explicat pe Instagram schimbarea temporară pe care e nevoită să o accepte: „Am schimbat costumul de gimastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”.

Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. 

Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a spus Larisa Iordache, decorată de președintele Klaus Iohannis în 2017 cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

George Cosac: „Cu excepția celor calificați la Jocurile Olimpice, toți sportivii clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”

„În afara sportivilor care sunt calificați la Jocurile Olimpice sau care au șanse la calificare, absolut toți ceilalți sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”, a spus George Cosac, președintele clubului Dinamo. 

El a mai precizat că fiecare sportiv a fost repartizat la o secție din apropierea domiciliului, iar acolo își desfășoară activitatea, fie de patrulare sau de munca la birou, in funcție de nevoile acelei secții.

Sursa: gsp.ro
Foto: gsp.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.