FB Promo
Vlad Voiculescu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii
Vizite: 2228
20 mai 2016
Vlad Voiculescu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii
Vlad Voiculescu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii
Share |

Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății, se arată într-un comunicat al Guvernului, relateaza Digi24.

Vlad Voiculescu este cel care i-a ajutat pe bolnavii de cancer din România să facă rost de medicamente, în timpul crizei citostaticelor. A creat o rețea de voluntari, care aduceau în țară medicamente din Austria și Germania. Vlad Voiculescu a lucrat peste zece ani în bănci mari din Austria, iar de câteva luni, e angajat la Ministerul Finanțelor.

În prezent, premierul Dacian Cioloș asigură interimatul la Sănătate, după demisia lui Patriciu Achimaș Cadariu, acuzat că nu a gestionat bine scandalul dezinfectanților și criza bebelușilor cu sindrom hemolitic uremic.

Dacă președintele va fi de acord cu propunerea premierului la Sănătate, va semna un decret de numire, iar Vlad Voiculescu va trebui să depună jurământul la Cotroceni. Numele lui Vlad Voiculescu era vehiculat de câteva zile, însă în ciuda faptului că premierul și președintele au avut zilele trecute o întâlnire pe tema crizei din sănătate, iar președintele a ținut, joi, o conferință de presă în care a vorbit și despre scandalului Hexi Pharma, nu s-a pomenint nimic despre o nouă propunere de ministru la Sănătate, post rămas vacant și preluat de premier cu titlu interimar, după demisia lui Patriciu Achimaș-Cadariu.

Sursa: Digi24
Foto: m.gandul.info
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.