FB Promo
Victor Ponta a plagiat si se va cere retragerea titlului de doctor - decizie oficiala a comisiei de profil | Noua teza de doctorat va avea tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman"
Vizite: 1892
30 iunie 2016
Victor Ponta a plagiat si se va cere retragerea titlului de doctor - decizie oficiala a comisiei de profil | Noua teza de doctorat va avea tema
Victor Ponta a plagiat si se va cere retragerea titlului de doctor - decizie oficiala a comisiei de profil | Noua teza de doctorat va avea tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman"
Share |

Comisia ce analizeaza doctoratele a decis ca Victor Ponta a plagiat si a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. Decizia vine la patru ani dupa ce prestigioasa revista Nature a ridicat semne de intrebare legate de originalitatea tezei de doctorat a lui Victor Ponta, relateaza HotNews.

Din cei 35 de membri prezenti au votat pentru verdictul de plagiat 34 si a existat o abtinere

Care sunt pasii urmatori inainte de retragerea tezei de doctorat:

  •     Victor Ponta are la dispozitie 10 zile pentru a contesta decizia CNATDCU
  •     Daca acest lucru se intampla, se formeaza o noua comisie de analiza a deciziei, din trei membri ai CNATDCU
  •     In cazul in care decizia ramane in vigoare, propunerea de retragere a tezei de doctorat e inaintata ministrului Educatiei si Invatamantului, pentru a da ordinul de retragere a tezei


In urma cu o zi, Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit ca fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, dupa cum au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru agentia Mediafax.

Indrumatorul stiintific al lui Victor Ponta pentru aceasta teza de doctorat a fost Adrian Nastase, care in 2003 era prim ministru al Romaniei. Victor Ponta era la acel moment secretar de stat in cabinetul Nastase.

Victor Ponta a ironizat recomandarea de a i se retrage teza de doctorat, pe motiv de plagiat, afirmand ca se pregateste pentru o noua teza de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman".

Sursa: HotNews
Foto: psnews.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.