FB Promo
Partidele si-au impartit functiile in Parlament
Vizite: 1851
21 decembrie 2016
Partidele si-au impartit functiile in Parlament
Partidele si-au impartit functiile in Parlament
Share |

În prima zi de Parlament, partidele și-au împărțit comisiile de specialitate. Social-democrații și-au adjudecat șefia celor mai multe dintre ele, atât la Cameră, cât și la Senat, relateaza Digi24.

Astfel, PSD va conduce 10 comisii de specialitate în Camera Deputaților. Printre ele - comisia juridică, cea de buget, de apărare sau cea de muncă și sănătate. Liberalii, în schimb, au obținut șefia a patru comisii, în timp ce USR și ALDE au primit câte două comisii. UDMR și PMP conduc, fiecare, câte o comisie.

La Senat, lucrurile sunt asemănătoare. PSD are 11 comisii, în timp ce liberalii au cinci. Uniunea Salvați România conduce comisia de egalitate de șanse și pe cea de Afaceri Europene.

Totuși, negocierile din Camera Superioară a Parlamentului nu s-au încheiat. Ele vor continua și mâine.

Sursa: Digi24
Foto: Express de Banat
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.