FB Promo
Motiunea de cenzura a fost respinsa | Grindeanu: Nu voi mai accepta initiative precum OUG 13
Vizite: 1860
9 februarie 2017
Motiunea de cenzura a fost respinsa | Grindeanu: Nu voi mai accepta initiative precum OUG 13
Motiunea de cenzura a fost respinsa | Grindeanu: Nu voi mai accepta initiative precum OUG 13
Share |

Guvernul Grindeanu a supraviețuit, așa cum era de așteptat, moțiunii de cenzură. Au fost 161 de voturi favorabile, opt împotrivă și 33 de voturi nule. PSD, ALDE și UDMR s-au abținut de la vot. Minoritățile naționale nu au avut o poziție coordonată, așa că fiecare parlamentar a votat cum a dorit. Pentru adoptarea moțiunii erau necesare 233 de voturi, relateaza Digi24.

Moțiunea de cenzură a fost respinsă. Guvernul Grindeanu rămâne în funcție. Au fost 161 de voturi favorabile moțiunii, opt voturi împotrivă și 33 de voturi nule.

Dacă toți parlamentarii PNL, PMP și USR ar fi votat în favoarea moțiunii, ar fi fost 168 de voturi favorabile.

Pentru adoptarea moțiunii ar fi fost nevoie de 233 de voturi.

Sursa: Digi24
Foto: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.