FB Promo
Perchezitii de amploare la medici si farmacisti din mai multe judete
Vizite: 2092
28 iulie 2015
Perchezitii de amploare la medici si farmacisti din mai multe judete
Perchezitii de amploare la medici si farmacisti din mai multe judete
Share |

Procurorii DNA au descins la mai mulți medici și famaciști din șapte județe, dar și din Capitală. Sunt efectuate percheziții domiciliare în 61 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, se arată în comunicatul DNA, relateaza Digi24.

Procurorii DNA vizează mai mulți medici oncologi dar și farmaciști, potrivit unor surse. Percheziții se desfășoară la domiciliul acestora și la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sălaj, Institutul Oncologic Ion Chiricuță din Cluj-Napoca și la un cabinet oncologic de la Spitalul Județean Sibiu.

Medicii în cauză sunt suspectați de fapte de corupție ce ar fi avut loc între 2012 și 2015. Ei ar fi luat mită de la mai mulți producători de medicamente și distribuitori de aparatură medicală pentru a le facilita câștigarea anumitor contracte.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.