FB Promo
Klaus Iohannis: L-am invitat pe Barack Obama in Romania
Vizite: 1532
30 septembrie 2015
Klaus Iohannis: L-am invitat pe Barack Obama in Romania
Klaus Iohannis: L-am invitat pe Barack Obama in Romania
Share |

Klaus Iohannis a avut prima întâlnire cu Barack Obama, la recepția oferită de președintele american. Cu această ocazie șeful statului l-a invitat în România pe liderul de la Casa Albă, relateaza Digi24.

 

Șeful statului român a participat aseară la recepția oferită de președintele Statelor Unite ale Americii. Astfel, el l-a invitat pe Barack Obama într-o vizită oficială în România. Cei doi președinți s-au fotografiat alături de soțiilor lor, Michelle Obama, respectiv Carmen Iohannis.

Întrebat când intenționează să meargă la Casa Albă, Klaus Iohannis a răspuns că l-a invitat pe liderul american să efectueze o vizită în România, transmite Agerpres.

„A fost o întâlnire scurtă și caldă. Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. (...) Eu l-am invitat în România și se lucrează. Diplomații noștri lucrează la vizite bilaterale și când vom ști o să vă informăm”, a mai spus Klaus Iohannis.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.