FB Promo
Klaus Iohannis, de la "1.700 si ceva de refugiati, niciunul in plus" la "România va primi 2.400 de persoane. Numarul nu este mare"
Vizite: 3336
24 septembrie 2015
Klaus Iohannis, de la
Klaus Iohannis, de la "1.700 si ceva de refugiati, niciunul in plus" la "România va primi 2.400 de persoane. Numarul nu este mare"
Share |

Acum două săptămâni, era non-negociabil: "1700 și ceva de refugiați, niciunul în plus!" Klaus Iohannis era categoric: nu putem gestiona mai mulți. Azi, la 24 de ore după ce strategia României în chestiunea imigranților a picat dureros la vot la Bruxelles, președintele vede altfel cifrele. Deodată, nu mai sunt atât de mari! Și nici situația nu mai e imposibil de gestionat. Dimpotrivă!, relateaza Digi24.

Klaus Iohannis, astăzi: „Decizia JAI pentru relocarea a 120.000 de refugiați a fost adoptată. România ar urma să primească 2.400 de persoane. Se adaugă la persoanele care ar trebui să vină în România în urma participării noastre voluntare anunțate în cursul verii. Problema poate fi gestionată ușor în România și cred că este bine să ne arătăm solidaritatea. Poziția noastră rămâne una de participare voluntară. Nu cred că aceste cote reprezintă o soluție. Numărul de refugiați pe care ar urma să îi primească România nu este mare și nu trebuie să îi primim în România în următoarele săptămâni. Este vorba de un an - doi în care îi vom primi”.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.