FB Promo
Incepe procesul „Microsoft”
Vizite: 2515
12 octombrie 2015
Incepe procesul „Microsoft”
Incepe procesul „Microsoft”
Share |

Magistrații instanței supreme îi vor audia pe cei patru inculpați trimiși în judecată până acum în dosarul Microsoft. Este vorba despre fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, primarul suspendat din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, și oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Dumitru Nicolae. Toți sunt acuzați de trafic de influență și spălare de bani, relateaza Digi24.

Trei guverne au avizat timp de zece ani unul dintre cele mai mari contracte din istoria României. Sute de milioane de euro au fost plătite pentru închirierea unor licențe care au ajuns la zeci de instituții ale statului. Este cel mai mare din istoria anchetelor anticorupție din România. O pleiadă de politicieni și oameni de afaceri sunt implicați.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.