FB Promo
Zeci de mii de persoane la mitingul PSD din Piata Victoriei din Bucuresti | Cladirea Guvernului a fost acoperita cu un urias steag tricolor
Vizite: 1054
9 iunie 2018
Zeci de mii de persoane la mitingul PSD din Piata Victoriei din Bucuresti | Cladirea Guvernului a fost acoperita cu un urias steag tricolor
Zeci de mii de persoane la mitingul PSD din Piata Victoriei din Bucuresti | Cladirea Guvernului a fost acoperita cu un urias steag tricolor
Share |

UPDATE: Mitingul PSD a strâns sâmbătă în Piața Victoriei peste 180.000 de oameni, îmbrăcați cu tricouri sau bluze albe, pentru a protesta împotriva „abuzurilor” din justiție acuzate de liderii social-democrați. Pentru acest eveniment, clădirea Guvernului a fost acoperită cu un uriaș steag tricolor. Dragnea, într-un discurs de 40 de minute, a afirmat că statul paralel a ajuns la un nivel „inacceptabil” și a spus că este hotărât să meargă „până la capăt”. În opinia sa, în piață au fost „600,000” de oameni.


În Piața Victoriei s-au adunat în jur de 50,000 de simpatizanți ai PSD, îmbrăcați cu îmbrăcați cu tricouri sau bluze albe, pentru mitingul împotriva „abuzurilor” din justiție acuzate de liderii social-democrați. Clădirea Guvernului a fost acoperită cu un uriaș steag tricolor. Pe latura dinspre Calea Victoriei a fost instalată o scenă, unde aveau loc primele probe de sunet, relateaza HotNews.


Mobilizare impresionantă pentru ceea ce PSD își dorește să fie sâmbătă marele miting împotriva abuzurilor de la București. Piața Victoriei, locul consacrat al rezistenței antiguvernamentale, s-a transformat peste noapte.  A dispărut parcarea, a apărut o scenă masivă, iar un elicopter MAI a fost autorizat, în premieră, pentru survol. În acest timp, filialele partidului fac eforturi uriașe să găsească resurse pentru protest. Oameni, mâncare, transport. Bucureștiul va fi alt oraș, sâmbătă, blocat pe multe artere pentru cea mai mare manifestație pe care și-o dorește partidul, de la alegeri încoace.

Organizațiile PSD din țară se străduiesc să contribuie cât mai mult la numărul de participanți la miting, anunțat de liderii de la București. Peste 200.000 de oameni ar urma să fie mâine seară, în Piața Victoriei. Unii lideri PSD avansează chiar un efectiv de 300.000 de oameni.

Ei suflă în vuvuzele si agită steaguri, afișând totodată și pancarte cu mesaje precum "Jos labele de pe salarii și pensii", "Run, Codruța, run", "Democrația înseamnă alegeri, nu interceptări" și "Ultima soluție e în Constituție", în timp ce după terminarea meciului Simonei Halep pe ecranele gigant din Piața Victoriei a început să ruleze mesajul "Stop abuzurilor în justiție", relatează News.ro.

Unii trecători își fac semnul crucii când trec pe lângă mulțimea de oameni din fața Guvernului, iar alții chiar au strigat "Sunteți puțini, sunteți o minoritate". Întrebați de ce au venit la miting, mulți nu au știut să răspundă și au fugit din calea jurnaliștilor. "Ne place la miting", a răspuns un protestatar de la PSD Hunedoara.

Lângă Muzeul de Istorie, manifestanții s-au așezat pe iarbă, la umbră, au mâncat și au făcut poze. Alții au găsit alte locuri pentru a se odihni, pe borduri, pe bănci și pe garduri.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.