FB Promo
Sistem nou de iluminat pe trei bulevarde mari din Timisoara
Vizite: 1921
25 mai 2021
Sistem nou de iluminat pe trei bulevarde mari din Timisoara
Sistem nou de iluminat pe trei bulevarde mari din Timisoara
Share |

Primaria Timisoara are in plan modernizarea iluminatului public pe trei artere importante din oras si a obtinut o parte din bani de la Guvern pentru acest proiect, bani pe care ii astepta de multa vreme in sertarele municipalitatii, relateaza opiniatimisoarei.

Conform planului, se vor instala pe stalpi dispozitive noi de iluminat pe Calea Aradului, Calea Torontalului si Calea Sever Bocu, iar valoarea totala a acestui proiect este de 1.990.394 lei.
Din aceasta suma, 995.197 de lei vor veni de la Administratia Fondului de Mediu prin „Programul privind sprijinirea eficientei energetice si a gestionarii inteligente a energiei in infrastructura de iluminat public„, anunta reprezentantii Primariei Timisoara.

Prin acest proiect urmeaza sa fie inlocuite 531 de dispozitive de iluminat public, si va fi instalat un sistem mai prietenos cu mediul, care sa aiba costuri mai scazute, iar lucrarile ar urma sa dureze un an.

Proiectul vizeaza înlocuirea aparatelor de iluminat public de pe strazile Calea Aradului, Calea Torontalului, Calea Sever Bocu prin montarea a 531 aparate de iluminat cu tehnologie LED si implementarea unui sistem inteligent de telegestiune. Principalul obiectiv este obtinerea unui sistem inteligent, nou, modern, unitar, economic si ecologic, care va determina reducerea semnificativa a cheltuielilor cu energia electrica si reducerea costurilor cu intretinerea„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Sursa: OpiniaTimisoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.