FB Promo
Simona Halep a adus trofeul acasa in Romania, aclamata de peste 20.000 de fani pe Arena Nationala
Vizite: 718
11 iunie 2018
Simona Halep a adus trofeul acasa in Romania, aclamata de peste 20.000 de fani pe Arena Nationala
Simona Halep a adus trofeul acasa in Romania, aclamata de peste 20.000 de fani pe Arena Nationala
Share |

Simona Halep s-a întors luni acasă, după ce a cucerit, la Paris, primul său titlu de grand slam. Simona Halep a fost întâmpinată la aeroport de ministrul sportului, Ioana Bran, şi de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac. Apoi, seara, a urmat explozia de bucurie a fanilor, pe Arena Națională, relateaza Digi 24.

Gabriela Firea este huiduită de spectatori în momentul în care îi înmânează Simona o plachetă și un mare buchet de flori. În schimb, cum începe să vorbească Simona, galeria e entuziasmată. „Chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță, se poate face performanță mare”, spune Simona și publicul izbucnește: SI-MO-NA, SI-MO-NA. „N-aș vrea să mai plec de pe scena asta, e un moment foarte frumos!”, mărturisește Simona Halep.

 

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/simona-halep-va-prezenta-trofeul-roland-garros-romanilor-pe-arena-nationala-mesajul-liderului-wta-944970
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.