FB Promo
Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spații deschise, in zonele aglomerate
Vizite: 1584
27 iulie 2020
Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spații deschise, in zonele aglomerate
Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spații deschise, in zonele aglomerate
Share |

Limitarea programului pentru terase și cluburi și obligativitatea purtării măștii și în spații deschise, în zone aglomerate, precum piața sau faleza, sunt măsuri discutate de autorități în aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a făcut aceste declarații în contextul în care a fost întrebat despre aglomerația de pe litoral, relatează HotNews.

  • "Există mai multe măsuri în analiză - limitarea programului pentru terase, pentru cluburi, respectarea regulilor de distanțare socială pe plaje, că e foarte greu de identificat dacă un grup de persoane reprezintă o familie sau nu, iar atunci putem impune respectarea regulilor de distanțare pentru toți cei care sunt pe plajă.
  • De asemenea, am avut discuții cu mai mulți prefecți, mai mulți reprezentanți din comitetele județene pentru stuații de urgență care ne-au spus că sunt locuri chiar și în aer liber, de exemplu o piață sau o faleză, unde, din cauza aglomerației, există risc de răspândire și discutăm și posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații foarte aglomerate”, a spus Ludovic Orban, întrebat care sunt măsurile care vor fi luatre pentru evitarea aglomerației pe litoral, potrivit Mediafax.
El a precizat că măsurile prezentate sunt în analiză și că nu s-a luat o decizie. "Încercăm să luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibile zone cu risc mare de răspândire”, a mai afirmat șeful Executivului.

Ludovic Orban a mai spus că săptămânal are loc o întâlnire cu miniștrii și cu reprezentanții instituțiilor de control în care se este analizat raportul fiecărei entități și se stabilește planul de măsuri pe săptămâna următoare.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.