FB Promo
O noua legatura aeriana, intre Timisoara si Stuttgart
Vizite: 626
6 iunie 2019
O noua legatura aeriana, intre Timisoara si Stuttgart
O noua legatura aeriana, intre Timisoara si Stuttgart
Share |

Eurowings continuă să își extindă rețeaua de destinații, prin lansarea unei rute noi din Timișoara către Stuttgart. Această nouă rută este deservită în timpul programului de vară începând de azi, 3 iunie 2019, săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri, relatează ziuadevest.ro

Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings: “Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi – al doilea aeroport din Romania, după București. Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”.

Peter Pullem, General Manager Europa Centrală și de Est pentru Lufthansa Group: „Suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă.”

Daniel Idolu, Director General al Aeroportului Timișoara: “Prezența unei noi companii aeriene pe Aeroportul Timișoara și introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport cât și pentru cetățenii din regiunea de vest a țării. Ca și consecință, va crește semnificativ atractivitatea economică a zonei iar pentru aeroport va însemna o creștere a numărului de pasageri și a cifrei de afaceri.”

Sursa: ziuadevest
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.