FB Promo
Noul stadion din Timisoara, in locul arenei Dan Paltinisanu, in faza studiilor de prefezabilitate si fezabilitate
Vizite: 563
25 ianuarie 2020
Noul stadion din Timisoara, in locul arenei Dan Paltinisanu,  in faza studiilor de prefezabilitate si fezabilitate
Noul stadion din Timisoara, in locul arenei Dan Paltinisanu, in faza studiilor de prefezabilitate si fezabilitate
Share |

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru noul stadion de 30.000 de locuri. Nu pentru execuție, ci doar pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate. Documentația va fi întocmită de două firme din București, care au câștigat licitația CNI. Acestea trebuie predate la începutul verii, relateaza tion.ro.

La licitația demarată încă din luna august a anului trecut de CNI s-au înscris șase firme sau asocieri: Dico și Țigănaș din Cluj, Hentza Business din Voluntari, Popp și Asociații din București cu trei subcontractanți, S&M Expert Project din Iași, PGA Markers din Timișoara cu doi asociați și Lucian Simion Arhitectură din București cu Construcții Erbașu. A câștigat oferta nr. 6, ambele firme fiind din București.

Potrivit documentației publicată pe SEAP, cele două societăți se vor ocupa de studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate și alte studii de specialitate și de elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism „Construire stadion cu capacitate de 30.000 de locuri”.

Valoarea estimată a contractului era de 795.335 lei cu TVA, puțin peste 166.000 de euro. Documentația va trebui predată către CNI în patru luni și jumătate, durata de valabilitate a contractului fiind de 135 de zile, calculate din 27 ianuarie.

Noul stadion va fi ridicat în locul arenei „Dan Păltinișanu”, care va fi demolat de Consiliul Județean Timiș de îndată ce CNI va stabili firma constructoare.

Sursa: tion.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.