FB Promo
Noi zboruri Wizz Air: Timisoara – Karlsruhe si Nurnberg (Germania), Billund (Danemarca) si Doncaster (Anglia)
Vizite: 1463
18 ianuarie 2019
Noi zboruri Wizz Air: Timisoara – Karlsruhe si Nurnberg (Germania), Billund (Danemarca) si Doncaster (Anglia)
Noi zboruri Wizz Air: Timisoara – Karlsruhe si Nurnberg (Germania), Billund (Danemarca) si Doncaster (Anglia)
Share |

Se inaugureaza noi zboruri de pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Wizz Air introduce curse spre Germania, Danemarca si Marea Britanie pe rute complet noi, in acest an. Este vorba de zborurile Timisoara – Karlsruhe, Timisoara – Nurnberg (Germania), Timisoara – Billund (Danemarca) si  Timisoara – Doncaster (Marea Britanie).

Aeronavele vor zbura pe noile rute din luna septembrie, iar pretul biletelor va fi promotionale. Vor porni de la 99 de lei, relateaza Opinia Timisoarei.

4 destinatii noi si zboruri suplimentare spre alte 5 destinatii, la Aeroportul Timisoara dar si reducerea frecventelor pentru doua destinatii sunt noutatile pentru finalul verii 2019.

Partenerul Aeroportului Timisoara, compania aeriana Wizz Air, va aloca din septembrie a treia aeronava bazei de la Timisoara si va deschide 4 destinatii noi, cu zbor direct din Timisoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg si Baden Baden (Germania). Toate destinatiile vor avea o frecventa de doua ori pe saptamana. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile catre Londra Luton (de la 7 zboruri pe saptamana, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund si Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri saptamanale). Doua zboruri – spre Tel Aviv si Bologna – vor avea o frecventa mai redusa, de la 3 la 2 fiecare.

Pentru Aeroportul Timisoara, introducerea acestor rute este bine-venita deoarece reflecta un interes al populatiei regiunii de vest pentru aceste destinatii, dar si al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timisoara. Partenerul nostru, Wizz Air, a facut studii de piata si s-a consultat indelung cu administratia aeroportului inainte de a lua decizia de a introduce aceste patru noi destinatii si de a creste frecventele pentru celelalte cinci. Ne dorim ca aceste curse sa atraga nu doar romani care doresc sa calatoreasca spre aceste destinatii dar si cetateni din zona de deservire a acestor aeroporturi pentru a vizita zona de vest a Romaniei si viitoare capitala culturala a Europei.
Aeroportul Timisoara este legat de Wizz Air printr-o colaborare benefica a ambelor parti si, in primul rand, benefica milioanelor de pasageri care au utilizat facilitatile de zbor oferite de compania aeriana la Aeroportul Timisoara. Iar dovada cea mai buna a excelentei colaborari in interesul clientilor nostri, pasagerii, este cresterea numarului de zboruri si destinatii planificata pentru 2019”, a declarat directorul aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Odata cu introducerea acestor destinatii, va creste numarul zborurilor saptamanale efectuate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timisoara va creste cu 16 curse, de la 42 la 58 de zboruri saptamanale. Din septembrie, compania aeriana Wizz Air va opera 19 destinatii cu zbor direct din Timisoara, cu legaturi in 9 tari.

Prima cursa Wizz Air la Timisoara a fost in 31 octombrie 2008 – Londra-Timisoara-Londra, si de atunci, a transportat aproape 5 milioane de pasageri de la baza din Timisoara. in 2018, compania a transportat peste 730.000 de pasageri spre si din Timisoara.

Sursa: Opinia Timisoarei
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.