FB Promo
Meteo | Un ciclon se indreapta spre Romania | Banatul si Crisana vor fi cele mai afectate
Vizite: 930
2 septembrie 2018
Meteo | Un ciclon se indreapta spre Romania | Banatul si Crisana vor fi cele mai afectate
Meteo | Un ciclon se indreapta spre Romania | Banatul si Crisana vor fi cele mai afectate
Share |

De luni se întorc furtunile în partea de vest a țării, iar până marți seara, vor fi inclusiv căderi de grindină. Meteorologii nu exclud asemenea fenomene și pentru restul țării, dar într-o măsură mult mai mică, rela teaza Digi 24.

 

 

Începând de luni după-amiază, vom începe să resimțim și noi influența acestuia, pentru că acesta continuă să se extindă către estul continentului, estul, sud-estul continentului și vom intra și noi sub incidența lui, cel puțin jumătatea de vest a teritoriului.

Cam de luni după-amiaza și până marți seara ne așteptăm la perioade de timp cu averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, punctiform la căderi de grindină, dar și la cantități de apă mai însemnate, zone vizate pentru aceste fenomene, mai ales cantități de apă, ar fi Banatul, Crișana și ceea ce înseamnă zona deluroasă și montană a Carpaților Occidentali și din vestul Carpaților Meridionali”, spune Mihai Timu, meteorolog ANM.

Sursa: Digi 24
Foto: Timisoareni.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.