FB Promo
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Vizite: 1145
27 octombrie 2018
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Locurile de cazare din Alba Iulia, de 1 Decembrie - ziua Marii Uniri epuizate | 3 nopți de cazare si la 1.500 euro
Share |
Peste 100.000 de oameni sunt ateptai în acest an, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Dei mai este pân atunci, toate locurile de cazare din ora sunt ocupate, relaetaa ProTV.

Au fost persoane care au pltit chiar i 1.500 de euro pentru un sejur de trei nopi la un hotel din ora.

″În hotelurile noastre sunt 110 camere de trei i patru stele. Întreaga capacitate a fost rezervat de anul trecut, preurile au fost între 200 i 1500 de euro, pre pe pachet - adic mai multe nopi i servicii conexe”, explic angajata unui hotel din oraș.

Românii din ar, dar i din strintate, sunt dornici s fie în oraul Unirii de Centenar, dovad c toate locurile de cazare sunt vândute.

Tiberiu Țran, manager hotel: “Am dat ultima camer în ianuarie. Un sejur de 3 nopi, din 29 pân în 2 decembrie, începe undeva de la 300 de euro. De 25 de ani nu am vzut s existe atât de mult interes pentru Alba Iulia i pentru o perioad anume.”

Alba Iulia a intrat astfel în Guinness World Record pentru cea mai mare hart a unei ri format din oameni. Vechiul record a fost stabilit în februarie, când 3.466 de oameni au format harta Myanmar-ului.

Sursa: Stirile ProTV
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.