FB Promo
Interviu din avion cu Papa Francisc: ”N-am vazut niciodata ceva mai minunat”
Vizite: 922
3 iunie 2019
Interviu din avion cu Papa Francisc: ”N-am vazut niciodata ceva mai minunat”
Interviu din avion cu Papa Francisc: ”N-am vazut niciodata ceva mai minunat”
Share |

S-a încheiat o vizită istorică, iar la final Papa Francisc a făcut un rezumat al celor trei zile petrecute pe tărâm românesc, relatează stirileprotv.ro

Într-o conferință de presă susținută în avion, Suveranul Pontif s-a arătat fascinat de frumusețea Transilvaniei, pe care a fost nevoit să o traverseze cu mașina, din cauza vremii.

Și nu a uitat să-i mulțumească din nou patriarhului Daniel, pe care l-a numit ”frate”.

Papa Francisc a lăudat peisajele minunate din țara noastră: ”Am luat contact cu realitatea”,a spus Sfântul Părinte, după ce a mulțumit ploii pentru că a fost nevoit să circule cu mașina și nu cu elicopterul, așa cum era prevăzut.

Papa Francisc: ”Din cauza vremii ieri a trebuit să merg cu mașina. Așa am văzut un peisaj splendid, cum n-am mai văzut niciodată în viața mea. Am traversat toată Transilvania. E o frumusețe, n-am mai văzut niciodată ceva atât de minunat. Un lucru frumos, frumos, frumos călătoria în această țară.”

Iar la final, Sanctitatea Sa a făcut o analiză scurtă a scenei politice pe plan mondial, care este măcinată de o boală cruntă.

Papa Francisc: ”Una dintre bolile politicii, peste tot, este corupția. Peste tot este.”

Finalul vizitei în România a fost marcat și de un mesaj postat de Papa Francisc pe Twitter în limba romană. ”Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru că ea să vă călăuzească pe calea credinței.”, este mesajul transmis de Suveranul Pontif.

Sursa: Stirileprotv
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.